2010-03-03

Sjukestuga och hemresefeber

Förkylningen verkar inte försvinna så lätt ser det ut som. Näsan bara rinner och huvet värker. Men men, tids nog ska det nog försvinna. Blir nog hemma imorgon också men på fredag får det bannemig vara dags för jobb igen.


Barnen har varit pigga som vanligt idag, men eftersom både jag och Fia kännt oss lite krassliga har det blivit lite filmer och spel för deras del idag, men det tyckte nog de var skönt. Vi gick ut en runda för att få lite luft och handla lite till pannkakorna som vi hade till kvällsmat. Skönt väder ute här i Seoul idag, runt 6 grader och klar blå himmel, riktigt skönt, synd att man inte kan vara ute och njuta av det mer bara.


Vi har också börjat insett att vår tid här i Sydkorea börjar lida mot sitt slut. Det är bara denna månaden kvar, exakt 4 veckor faktiskt idag. Det känns lite konstigt. Så klart längtar man hem på ett sätt, men samtidigt känns det konstigt att lämna allt det vi har haft och upplevt här bara sådär. Man har ju på dessa 6 månaderna skapat sig ett liv här som helt plötsligt bara kommer att försvinna. Vi kommer kanske aldrig att komma tillbaka till Seoul igen och det kan vi erkänna känns lite konstigt.


Men snart är det hemresa och det är massor att fixa innan vi ska sticka hemmåt. Vi har en lista på platser vi måste besöka en sista gång som Insa-dong, Myeong-dong, Itawon mfl. Vi hade också tänkt försökt pressa in en dag på ett vattenland för påågarnas skull. Sen ska det packas, förberedas till Fillippinerna, saker skall skickas på post hem. Ja, tiden rinner iväg börjar vi inse.

Nu vill vi bara bli friska så vi inte ska behöva lägga fler dagar sjuka i sängen och istället hinna med att njuta av vår sista månad i detta konstiga, men underbara land.
Vi måste nog också erkänna att vi längtar liter mer efter Fillippinerna än efter kalla Sverige just nu ;) Tror att 34 grader i solen går upp mot +2 med 1 meter snö som skall töa bort...

1 kommentar:

  1. Njut som Ni själv skriver vet Ni vad som väntar,passa tågt barn till dagis klippa gräs mm.Det kan väl inte vara så att Ni smittad mig,jag är sängliggande i dag tors. Förstår att Ni längtar till Fillipinerna.Nu har vi minusgrader hela dyngnet.Glöm inte att kolla kranarna.Var ligger Samsungs varv?Dom är ett av världens ledande båtvarv.Krya på Er och Njut nu går jag i säng igen Kramar

    SvaraRadera