2010-03-01

Sjukstuga

Nu har förkyldningens vindar hittat till oss! Eller till Fredrik och Albin i allafall. Det är alltid så när våren kommer, man tar av sej för fort. Samma sak varje år, men ändå lär man sej aldrig. Ja ja Fredrik har intagit liggläge och lär nog ligga tills i morrn, och då får vi väl se om det blir tillbaks till jobbet då. Albin har ont i halsen och feber, men är lite mer aktiv än Fredrik. Lite alvedon i kroppen gör susen!
Annars känns det lite tomt och konstigt, som det gjort varje gång någon av våra gäster har rest hem. Men denna gången är det ju verkligen inte länge tills vi ses igen!!


(Jennie fixade go kvällsfika till oss sista kvällen, mumsigt)

Gårdagen var mest en slappedag, både jag och Fredrik kände oss kassa, men mitt gick över medans Freddes som sagt bröt ut.




(Albin i hotell lobbyn)

(Hotell lobbyn)


(Jätte krabbor, i affären där vi handlar)

(Affären)
(Återigen en bild på affären där vi brukar handla)




1 kommentar:

  1. Tisd morgon 0930,-1 sol från en molnfri himmel äntligen.Synd om inkomsten Du får gå ner i affären och köpa en flaska wisky det är roligare att vara förkyld då.Utgår från att det var svart vinbärssaft i glasen som stod på bordet.Ser att det är högre standard på Ert nya hotell,men det var inte något fel på det gamla heller.Det blev väl tomt nu när Jennie åkte hem, men Ni har ju en fin resa att se fram mot,det är Ni väl värda.i kör kanske ner i Europa nästa vecka om vädret tillåter.Sköt om Er och se till att Inkomsten blir frisk. Kramar från oss på Dykens

    SvaraRadera