2010-02-27

Ytterligare två veckor har passerat....

....alldeles för fort.....

Jaha i morgon är det dags för Jennie att åka tillbaka till Sverige igen,tradigt nog. Men nu dröjer det verkligen inte länge tills vi ses igen!
Det har varit två super roliga veckor som såklart har bjudit på det mesta. Men det bästa av allt är det helt underbara väder som vi har haft!

Dagen idag började med en brakfrukost, med en fantastisk frukost buffe på ett av hotellen här i närheten.

Där efter begav vi oss till Olympia parken. Vi hyrde cyklar och cyklade runt hela parken. Efter lekte barnen på en av lekplatserna.



Nu är vi hemma och ligger och slöar lite, eller inte Jennie som såklart tog ytterligare en shopping runda på vårt shoppingcenter här under hotellet!

Snart dags för middag, sen blir det nog poolen och spaet en runda för att sedan avsluta kvällen med en drink uppe på Skybar!

2 kommentarer:

  1. Ännu en rolig morgon när vi såg att det stod 19 på bloggen.Förstår att Jennie känner det trist att åka, vi vet hur det är.Vem var det som stod vid trädet?Hur stark motor var det i bilen Ni hyrde i parken? Nu har vi också fått lite vår,det ligger på plussidan även på natten mellan 1-3gr.Men som Ni förstår vilket vattenflöde det blir när all snön skall smälta bort.Vi har en slappardag i dag var i Revinge och festade i natt.Sköt om Er och hälsa Jennie att hon är välkommen hem.Kramar från oss på Dykens

    SvaraRadera