2010-02-15

Lunar nyår Tigerns år!

Idag är Fredrik ledig, det är helgdag här idag, eftersom de firar det kinesiska nyåret denna helgen. Så numera är det bye bye Oxens år och välkommen Tigerns år! Också får vi passa på att säga grattis till alla korener som numera är ett år äldre! Jamensan alla korenerna
firar lunar nyåret med att bli 1 år äldre!

Annars idag har jag provat det nya gymmet. Och det gick väl sådär. Alltid kul med nytt och så, men det e ju inte så lätt att förstå sej på nya maskiner, så jag höll mej till löpbandet idag. Under tiden var Fredrik och barnen i poolen och göttade sej. När man står på löpbanden i gymmet ser man in till poolen, och idag kunde jag springa ganska länge, för det var ett sant nye att se Fredrik med badmössa!!! hahaha man var visst tvungen att ha badmössa på sig på i poolen.....
Jennie är på väg hit nu, fick meddelande från henne innan att hon landat i Tyskland, så nu har hon "bara" 10 timmar kvar! Imorgon bitti halv sju (vår tid) landar hon på Incheons airport, sen tar hon buss, som tar ca 2 timmar till den statsdelen i Seoul vi bor i, sen är hon här!!!!!

Nu ska vi göra lite pannkakor i vårt helt underbara kök! Jag älskaaaaar vårt nya kök, undra om man kan ta det med sej hem?







(Gatan gapar tom efter helgens nyårs firande,detta är en syn som nog aldrig kommer att inträffa igen)


(Killarna badar)

2 kommentarer:

  1. Gott Nytt Tigerår.Man blir nästan rädd när man ser den tomma gatan.Ser Ni freddes kontor från Ert hotell?Ser i Ert badrum att det är högre standard på hotellet.Här är allt som vanligt snö kallt o mörkt.Vi var på en trevlig fest i lördagskväll hos Johan god mat och dryck.Dom har billiga karrekotletter påp Maxi i dag.Nu har NMi snart Jennie hos Er,försökte lura av henne resan men det gick hon inte på.Nu får Ni sköta om Er önkar F vid knapparna.

    SvaraRadera
  2. F O F
    Ja visst blir man nästan rädd när man tittar ner på öde gatan..... Men nu ikväll börjar det fyllas på mer och mer, och i morrn är det väl så tjockt igen, att det står alldeles stilla i trafiken!
    Trevligt att ni hade det bra på Johan partaj i lördags.....
    Alltid bra med billiga Karre kotletter, då blir det till att promenera till Maxi idag kanske?
    Standarden är RIKTIGT hög på detta hotellet, och det är ju alltid trevligt!
    hahahah kan tänka att Jennan höll hårt i resan!! ha det bra kram på er från oss alla!

    SvaraRadera