2010-02-21

Vad är det för en dag, är det en vanligt dag...

Nej, för det är Eltons födelsedag HURRA HURRA HURRA!

Idag har vi såklart firat Eltons födelsedag. Började med massvis av presenter sång och frukost på sängen. Efter present öppning och frukosten, begav vi oss bort till ett Buddist tempel som ligger här i närheten, UNDERBART vackert, tänker inte ens försöka beskriva det mer än så, för det går inte.......

Efter att varit hemma och bytt brallor på Albin, som halkade rakt i en gyttje backe, som han envisades med att springa upp i, stack vi vidare till Trade Center. En av de högre byggnaderna med 52 våningar. Hissen går utvändigt och det kittlas ganska bra under fötterna om jag säger så hahahaha, Jennie satt ner på golvet och blundade!!

Därefter var det dags för Elton att välja vilken tårta han vi skulle fika på. Sen gick vi till TGI fridays och käkade go middag. Personalen gav Elton ballong och uppvaktade honom med att sjunga födelsedagssången på koreanska! Såkart hade dem maraccas, gitarr bongo trummor och andra instument när dem sjöng. Hahaha det var som en hel orkester!

Sen hem och käka tårta, leka lite med grejorna och nu sover dem två busungarna gott, och vi inväntar nytt födelsedagfirande i morrn!

Här kommer bilder från dagen!












(Elton utanför buddisttemplet, tänder ett ljus och önskar sig något)

















4 kommentarer:

  1. Vilka fina kort.Förstår att Ni gjorde mycket av Eltons födelsedag,det är han väl förtjänst av.Förstår att Ni fick köpa present tikk Albin också.Se upp så inte syrran tar Din blus med hem. Var nere vid Ert hus i dag träffade en man som var sluy efter all snö han flyttat syn att nI INTE KAN SE VILKA MASSOR DET RÖR SIG OM. Nu GRATTAR vi FREDDE på sin stora DAG förstår att det inte är lönt att ringa men vi försöker Nu skall vi se på OS Kramar till ER ALLA.Bästefar

    SvaraRadera
  2. Kommentar från mamma Erika Grahn:

    Haj familjen!

    Bättre sent än aldrig. Ni verkar ha det bra och snart kommer ni ju hem. Vi ligger i Tylö och firar sportlov (i en meter snö...).

    Vi får ses och snacka en dag när ni har kommit hem.

    Krama om pojkarna och kram till er alla (lyxlirarna)// Erika

    SvaraRadera
  3. Grattis i efterskott till stora grabben!! :) Ser ut som att ni har det riktigt bra!

    Kram Debbie och alla barnen

    SvaraRadera
  4. Vilka härliga bilder du bjussar på, gossarna är så fantastiskt söta! =) Måste va härligt att ha syrran hos sig också...=)

    Hoppas vi springer på varandra en dag snart, när ni kommer "hem". Hade varit kul att ses.

    Stor kram!

    SvaraRadera