2010-02-23

30 år!

Då har Fredrik lämnat 20 års åldern bakom sej och klivit in i vuxenvärlden! Precis som Elton blev han väckt med sång på sängen, och present förstås. Men den riktiga presenten var en 4 rätters middag på 34:e våningen på en jätte fin resturang. Såklart bara för oss två! Vi hade en underbart härlig kväll, med fantastiskt god mat, och fin uppassning!
Innan middagen skålade vi här hemma med god dricka och jordgubbar (tack mamma, pappa, Jennie, Kristoffer och Johan) På vägen hem från resturangen passade vi på att sticka inom en skybar för att ta en god drink och vidare till nästa bar.....Så vi fick vekligen en helkväll tillsammans, vilket inte har hänt på ett tag ;)

Idag har jag, Jennie och barnen varit i våra gamla kvarter....hehehe vi åkte till Insadong, åt gott, drack vin och bara gick och strosade i solens härliga strålar, här är just nu 15 grader varmt och vår känslorna bara sprätter i kroppen! En tur till Seoul tower blev det me, sen passade såklart på att gå till vårt gamla hotell, och det uppskattades både från vår och deras sida.......åhhh vad vi saknar dem.....

Väl hemma passade jag på att ta en tur till gymmet, medans barnen lekte och Jennie pluggade lite. Nu har barnen badat duschat och bastat (japp vi har bastu på hotellrummet) och sover gott.
Klockan är för övrigt här halv tolv på natten, och någon Fredde har vi inte sett till än, kanske han dyker upp snart...... Men som sagt om utgiften ska leva upp till sitt namn vill det ju till att inkomsten drar in lite me ;)

Här kommer lite bilder från 30 års firandet, och den underbara vårdagen idag!

(Jag och Fredde redo för middag)


(Vi och några töffar utanför Seoul tower)


(Jennie i Seoul tower)


(Jennie köpte sej ett par nya brillor ;) )

(Det gjorde Elton me, vet inte vems som var snyggast faktiskt)


2 kommentarer:

  1. Bra att Ni njuter och tar vara på tiden,hade det inte räckt med en tre rätters.Förstår att Inkomsten nåste jobba 24 timmar om dyngnet.Fina kort mer av den sorten.Vi var nere i går em och skottade Er tomt.Vi har frostgrader ännu även på dagarna.Förstår att det var uppskattat när Ni hälsade på i Ert gamla hotell.Vi har också bastu i vårt hotell. Nu ropar F att det är kaffe.Sköt om Er Jennie välkommen hem Utan glsögonen,Kramar FoF

    SvaraRadera
  2. Hej på er och speciellt grattis till Fredrik och Elton!!
    Ja, Sofia, det är badrumsrenovering i lägenheten. Det ska förhoppningsvis stå klart lagom till bebisen tittar ut, annars dör jag...! De drar igång i vår trapp senast den 12 april och sedan 4 veckor framåt. Bebisen är beräknad till den 22 maj, så det blir tight!
    Ha det riktigt bra, kramar!!

    SvaraRadera