2009-11-08

Farsdag!

Hej



Farsdag idag.. det firades med ett par goa godmorgon-kramar från pojkarna och sen lite glass på Cold Stone i eftermiddags. Annars har dagen gått i slöhetens tecken precis som nämdes i förra inlägget.


Fortsatt värme råder på hotell rummet. Eftersom det är vintertid här nu (trots 20 grader ute) så har hotellet gått över från air-condition till värme istället. Men eftersom det fortfarande är en 20 grader ute så blir det jätte varmt på rummet, runt 28-30 grader när barnen inte hoppar i sängarna och spelar hockey här inne!! Ja, på tal om hockey så har vi inhandlat mössa och vantar till barnen nu för det kan ju bli kallt precis när som helst. Iallafall så tycker Albin och Elton att mössa och vantar är ju precis som hockey-hjälm och hockey-handskar så dessa skall vara på i vår 30 gradiga lägenhet när det skall spelal hockey här. Gissa om de är svettiga!

För att svalka oss gick vi ut en runda här i Insadong, de var tydligen någon Event här på gatorna idag för det var fullt med stora figurer som givetvis Albin och Elton tyckte var roliga.






(Vid en lyktstolpe i Napgol parken med vårt hotell i bakgrunden)













Inga kommentarer:

Skicka en kommentar