2009-11-07

hej svejs...

Nu var inköpslitan skickad till Sverige, det är konstigt att man inte ens klarar sig i två månader utan svensk mat, svenska tidningar och sånt.... Men nu har vi ju turen att få svenskt besök hit snart så då får man ju passa på. Och det som inte kommer med denna gången får vi ju hoppas kommer med vid nästa besök från Sverige...

Hur som helst barnen har nedräkning till torsdag, dem längtar såklart jätte mycket efter farmor och farfar, men dem är ju också sugna på mannagrynsgröt, som farmor har lovat att ta med sig!

Idag är det söndag och vi gör inget speciellt alls, jag har precis varit på gymet, Fredrik gör pannkakor, Elton ligger och slöar i våra sängar och kollar på film och Albin spelar x- box.

I fredags tog jag och barnen taxi till Fredriks jobb för att gå ut och äta med hans arbetskollegor. Taxi en fredag klockan 6 är väl inte till att föredra, men lat som man är tyckte man ju att tunnelbanan kändes "jobbig" så vi tog taxi istället, trots Fredriks varningar om att vi inte kommer att komma någonstans.... Och det stämde ju såklart, jag tror att alla 14 miljoner människor som bor i denna staden var på väg åt samma håll som jag och barnen just denna kväll ;) Får nog erkänna att några irriterande utbrott på barnen hann jag med innan vi var framme...
Väl framme hade vi iallafall en jätte trevlig kväll, god koreansk mat, trevligt sällskap och öl var precis vad som behövdes efter vår låååånga taxi tur.

Igår hade vi en mys dag. Vi var ute och promenerade i 5 timmar. Stannade på ett jätte mysigt fik, för lite lunch, vidare promenerade vi några timmar till för att stanna på nästa mysiga fik, för lite öl, vin och coca cola paus,vi bara strosade runder och hade de allmänt mysigt.
Sen lite picknick med gott fikabröd innan det var dags att styra kosan hemmåt igen. Go middag här hemma ett riktigt sent kvällsdopp, lite starwars film och chips, sen somnade vi gott!

3 kommentarer:

  1. Vart är bilderna då?????

    SvaraRadera
  2. tyvärr bidde det inga bilder från fredagen och lördagen, men ska genast lägga upp bilderna från idag :)

    SvaraRadera
  3. Eller rättare sagt.. Jag ska lägga upp dem ;)

    /Freddan

    SvaraRadera