2009-12-06

Idag tar vi det lugnt!

Måndag idag ja. Har precis fått lite diskhjälp från Elton. Efter att han kastat sitt clementine skal på golvet i fredags och jag frågade honom vem han tyckte skulle ta upp det efter honom svarade han städerskan!! Hmm oj då...... Så idag passade jag på att låta han hjälpa till med disken, undrar hur saker och ting ska fugera när man kommer tillbaka till Sverige igen?
Just nu leker barnen nån rymdskeppslek och jag borde börja med middagen, men kände att jag väntar lite...

(Elton hjälper till med disken)


I lördags var vi ute och åt middag på en jätte fin seafood resturang, med en familj vi har lärt känna här på hotellet. Dem är Koreaner så vi passade såklart på att låta dem visa oss något trevligt ställe. Och det gjorde dem! Det var liksom en buffe som var hur stor som helst, för att inte tala om hur fint det var där. Man käkade och drack så mycket man ville, och när man var färdig var det bara att hugga in på efterrätten.





(Lite väl många sugrör, hann dem "roffa" år sig.....)



.... Mmmm riktigt gott och sååå fräscht. Efteråt passade vi på att gå in i Seouls största bokaffär. oj oj oj...... snacka om stort..... Hittade lite roliga engelska böcker till barnen och även en bok om att lära sig Koreanska. Den kanske kan vara till någon nytta.


(Elton och Sarah i bokaffären)


Efter en fantastisk middag och besöket på bokaffären gick vi hem till oss för lite kaffe och öl. Så utan tvekan en mycket mycket mycket trevlig kväll!

Gårdagen spenderades runt ännu en buffe, men runt denna buffen var det ett lekland för barnen! Här var det leka, äta, leka, äta, fika, dricka ja också leka lite till. Ett jätte roligt ställe för barnen, ja för oss med. För för en gång skull när man är på ett lekland hade vi ju lite med att göra, äta...... Det var jätte gott och massivs med mat. Barnen hade det förstås super kul.

(haha superkul vad det ja.....)




(En liten del av buffen vid leklandet)



Hemma igen blev det lite andra advenstfika, hur vi nu kunde få ner mer?!




(Vår egen tillverkade adventsljustake, man får ta vad man hittar!)


Så för att summera denna helgen ha den mest bestått av att äta!! Tur att de koreanska maten är så nyttig i allafall :)










3 kommentarer:

  1. Gottegrisar.Men det är Ni väl värda.Jag håller med Elton vad har man en städerska till?Nu när Ni hittat så fina ställen får vi komma en gång till.ELLER. Kramar

    SvaraRadera
  2. Hahaha, vilken härlig kommentar från Elton. Men du, jag blir lite nervös när du pratar om "hur det kommer bli när vi flyttar tillbaks till Sverige?". Ni har det ju så bra där, tänk om ni stannar för gott?! Kommer ni hem som beräknat eller det blir förlängt?
    Ha det riktigt bra, vi hörs igen =) Kram!

    SvaraRadera