2009-12-03

Nu har vi jul här vårt hus tralalalllaaaaa.....

Idag har vi bakat pepparkakor. Mysigt och gott! Ätit en massa deg och såklart fikat på varma pepparkakor och mjölk. Nu luktar det verkligen jul här hemma.

Elton lyckades nog trycka ner lite väl mycket deg, för nu klagar han på lite magont, han sa att han hade ont i magen och behövde en pepparkak (japp han säger pepparkak!) till.... Nja tror inte det, nu är det snart dags för kvällsmat, sen ska vi fika och mysa lite när Fredrik kommer hem.

4 kommentarer:

  1. När vi ser dessa bilder ångrar vi att vi åkte hem.Det ser riktigt julligt ut.Hemma har vi haft minusgrader 2+ i dag.Nu tycker vi att vi är inne i vardagen igen. Ann går med en gipsad fot en månad.Sköt om Er och spara några pepparkakor till Jul Kramar FoF

    SvaraRadera
  2. Hahha, ja det kan jag tänka att ni ångrar att ni har åkt hem.....

    Usch ja då har ni det kallt i Sverige,hyyyyj
    Vad har Ann hittat på? Hälsa henna att krya på sej.

    Vi får väl se om det blir några pepparkakor kvar till jul!
    kram kram

    SvaraRadera
  3. mumsig me pipparkakor=) Du tänkte om vi kunde träffas på skypen imorn. Kommer nog att vara där runt åtta tiden, kan du då? Varit o lensat lite i ert hus hihih=)=) Va fina bilder ni har lagt upp, vilka sötnosar =)=)

    SvaraRadera
  4. jajamensan det går bara bra att träffas på skypen......du kan ju prova att ringa så försöker vi hålla oss hemma då....
    Funderade på det det kanske e du som är tjuven där hemma ;)hahahaha
    hör sen hej hej

    SvaraRadera