2009-12-12

Lotte world



Fredagen spenderades på ett av världens största inomhus nöjesfält, och så klart kunde man ju inte annat än att älska det!! Det var jag och barnen, Jume, hennes dotter Sarah och Jumes syster. Framåt kvällen dök även Fredrik upp! Vi hade så klart jätte roligt och barnen älskade att åka så mycket karuseller. En del av nöjesfältet är även utomhus, dock ej så stort, men fullt tillräckligt. Och eftersom vädret här är helt underbart, typ som härliga september dagar i Sverige passade vi på att ta en tur ute också.



Inne hade dem även jätte häftiga julshower, som vi såklart tittade på.



Igår gjorde vi nog inget alls, kändes det som. Vi bara slappade i poolen, gick ut och käkade lite pizza, hittade ett underground shoppingcenter här i Insadong. Konstigt att man ska behöva bo här i 3 månader innan man upptäcker en sån sak, men men, nu är vi glada att vi har hittat det, eller om "inkomsten" (Fredrik) är glad, det vet i tusan ;)

Nu har vi bakat lussebullar och pepparkakor och inväntar snart svenskt besök. Några arbetskamrater till Fredrik ska komma och fira lite Lucia här med oss idag, det ser vi framemot!

1 kommentar:

  1. Tur att vi inte hittade alla varuhus när vi var där.Roligt att ni fått värmen tillbaks.I dag lucidagen har vi -3 men vi håller värmen för vi har hundar5na här A G är i Berlin,kommer hem i kväll. roligt att Ni får svenskt besök i kväll.Inkomsten glömmer väl inte antal taxi.Kramar FoF

    SvaraRadera