2009-12-08

Julfest

(Albin har gett Lee sin julklapp från vår familj)


Igår var jag och barnen på en julfest här på hotellet. Julfesten var för barn från ett barnhem. Dagen började med bad i poolen. Så många överlyckliga barn hoppade omkring i vattnet. Det var så hög ljudnivå, så man kunde inte föra ett normalt samtal. Kul!!! :) Det var roligt att se så många glada barn! Personalen här på hotellet hade förberett väl med uppvärmningspass för barnen, gummibåtar, bollar och andra roliga leksaker i vattnet!

Men under hela tiden kunde man inte låta bli att känna en uns av lessamhet.... Så ensamma dessa små barnen är....


I poolen var nog Albin och Elton de enda barnen från hotellet. De andra var väl fortfarande på dagis /skolan. Men efter badet vad det dags för tomten och mat. Nu hade det anslutet några fler barn från hotellet. De bjöds på film på storbilds tv, massa hamburgare från mcdonald`s, pizza pommes, kyckling bitar, godis, ja det var bara att gå och plocka!! Sen kom förstås tomten och delade ut paketer till barnen från barnhemmet.


Det är så kul att se hur glada barnen blev av sina presenter. Glädjen strålade i deras ögon. Det är inte utan att man kunde låta bli att fundera på hur våra svenska barn hade reagerat på att få 1 paket på julafton..... Nä det ska handlas julklappar för tusentals kronor i mängder.....
Efter julfesten fylldes man med många blandade känslor man kände sig både glad och ledsen på samma gång. Glad för att man sett så många lyckliga barn, och ledsamhet för att dem är så ensamma och övergivna........
En julfest jag sent kommer att glömma!

(Albin och Lee, bilderna som tagits är med en viss suddighet, detta på grund av att Elton var livrädd för tomten och hängde på mej hela tiden;) )

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar