2009-12-31

2010 års första inlägg

Julaftonsförmiddag spenderdes på Grand Hyatt Hotell. Här var det skridskoåkning under en klarblå himmel, några enstaka minusgrader, solsken, och härlig julmusik.











Hemma igen efter skridskoåkning och varm chocklad kollade vi såklart på Kalle och hans vänner. Det kan man ju inte missa. Efter Kalle passade vi på att gå ner och ta ett juldopp i poolen. Uppe på rummet i igen käkade vi såklart svensk julmat, smaskens. Där efter fick vi besök av tomten, som såklart kom med alldeles för mycket julklappar även detta året ;)

















Fika i Samcheong blev det sen på juldagens förmiddag. Vi var ju tvungna att visa även Johan vårt favvis fik.


Juldagen på kvällen blev det middag med STE kollegor på Antonios. En jätte fin italiensk resturang med helt fantastiskt god mat!! Albin lyckades såklart trassla sig in i köket hos kocken och fick baka sin egna pizza. Mästerkocken Albins pizza var såklart super smarrig!!












Olympia parken blev utflykten dagen efter för Johan, Fredrik och Albin. Jag och Elton hade en lugn dag hemma istället.....












Nyårsafton spenderades på en seafood buffe ganska nära där vi bor. Så jädrans gott. Goa goa krabbor var man ju tvungen att hugga in i! Här äter man hur mycket mat som helst och när man börjar känna sig mätt på maten är det bara att hugga in på efterrätterna och äta hur mycket som helst där me såklart. Vi gick och åt ganska tidigt redan vid fem, eftersom stora del av Seouls nyårfirande är just här, där vi bor. Det innebär att 100-tusentals människor samlas här och det blir som sagt stora folkmassor att försöka ta sig fram i.

Så efter maten begav vi oss hemmåt och kollade på lite film och hade det allmänt mysigt. Egentligen hade vi bestämt oss för att kolla raketerna från våra fönster (eftersom vi har så bra utsikt här). Men när vi hörde massa trum spelande och konsert spelande kunde vi inte låta bli att gå ut en sväng iallafall. Polisbussar efter polisbussar, ambulanser, brandbilar och som sagt flera hundratusentals människor gjorde att vi kände att det gällde sig att hållla sig lite i bakgrunden. Men ändå dock fullt tillräckligt, vilket häftigt nyårsfirande. Det gör vi gärna om nästa år.
















2 kommentarer:

  1. Gott Nytt År på er alla där nere önskar vi här hemma i Hässleholm!!
    Men Fia, jag blir orolig när du säger att detta nyårsfirande gör vi gärna om nästa år, vad betyder det?? ;)

    Kram på er alla!

    SvaraRadera
  2. Gott nytt år på er me!!

    hahaha nja om det betyder något att vi gärna gör om det nästa år....hehehe nej det e nog bara önsketänkade :)
    Många kramar

    SvaraRadera