2010-01-14

Flytta...

Igår fick vi det lite tråkiga beskedet att vi tyvärr måste byta hotell. Det är lite synd för vi trivs verkligen super bra här. Barnen har så mycket vänner här, och så även jag faktiskt. Detta hotellet är mer som ett hem, som ligger i dem lite mer lungnare delarna av Seoul.

Det vi ska flytta är mer ett lyxigare hotell som ligger i de nyaste delarna av Seoul, med bara 5 minuter från Fredriks jobb. Han behöver inte ens vistas utomhus för att komma dit.

Under vårt nya boende ligger värsta shoppingcenter, med biografer, resturanger, affärer (såklart), ett stort aqurium.... Det känns som att avsluta våra sista två månader där är helt ok :) Men hade jag fått välja hade vi väl bott kvar här, känns lite smidigare på något vis. Som sagt ett betydligt lungnare område, med mycket barnfamiljer på hotellet.

Men det hela har med olika avtal att göra, så det är bara att gilla läget, vilket jag hoppas att vi kommer att göra.

Annars har ju såklart det nya hotellt pooler och lekrum, gym och allt det där, utbudet är nog som sagt större där, med barer och resturanger mm.......

Vår nya lägenhet har ett större och ett mycket snyggt kök, dock ingen ugn :(. Vidare kommer vi att få två toaletter och ett stort stort stort sovrum och ett tvrum som ligger i anslutning till köket.(öppen planlösning med bardisk) Tyvärr får barnen inget eget rum nu, men eftersom sovrummet är så pass stort blir det till att ställa in extra säng där, och alla leksaker finns det plats för med, så det löser sig nog ändå. Det är lite synd att inte barnen kan få eget rum, men en fördel är ju att vi slipper ligga 4 personer i våra sängar, eftersom dem ändå kommer in varenda natt, så slipper dem ju göra det nu när dem redan sover där inne....... Kort fattat kan man väl säga att detta är mer ett hotell av den lite lyxigare sorten, trorts det så tyckte vi att beskedet om flytten kändes trist........

Igår bakade vi muffins, och Carina tänka sej dem blev goa och smulade inte sönder ;)

Idag är det fredag och vi vet inte riktigt vad vi ska hitta på, ikväll blir det mysfredag iallafall... Fredrik ska på vinprovning och ta avsked av två svenska arbetskamrater som har avslutat sin tid här i Korea och ska resa hem till Sverige igen.

(slicka skålen är det bästa med bakningen)

(Men efter det ser man ut så här och då blir det badet en stund)

(Nybadade med lite flingor)

(Trots att man var trött var det ju ändå tvunget att käka lite muffins)

(Men alla var såklart inte trötta)

4 kommentarer:

  1. Förstår Ni kommer att sakna den fina personalen där Ni bor,doktorerna kommer väl mest att sakna skålen i receptionen.Men vad gör man inte föf företaget.Skönt för inkomsten att slippa resorna.Vi tror vi vet vilket hotell Ni flyttar till Fredde visade på det när vi var på hans jobb.Sköt om Er FoF

    SvaraRadera
  2. Hej Fia (och resten!)! Trist att ni ska flytta, men men, lite lyx har väl ingen dött av ;)
    Fia: Min ischias ställer till det så pass mycket att jag inte kan rida, tyvärr. Riktigt tråkigt att det är så alla redan och för en jäkla nerv.. Därför får Armani massor med promenader (lilla hästen Malva med ju) och en tjej ska försöka rida honom ett par ggr/vecka. Men surt det är det! Ser fram emot er hemkomst, sk du vara hemma-fru i Sverige också till våren, eller det blir jobb/plugg?
    Ha det gott alla, kram på er!

    SvaraRadera
  3. Fia förresten, jag svarade till dig även inne i Jennies blogg. Gå gärna in och läs, haha! Kram igen =)

    SvaraRadera
  4. F o F visst kommer vi sakna personalen här, dem är ju så goa! Men det blir ju bra för "inkomsten" när det blir så nära till hans jobb, men egnetligen är avståndet idag som mellan Vinslöv och Hässleholm, men istället för 10 minuter som det tar hemma tar den biten cirka 40 minuter......

    Fanny, nää då lite lyx skadar aldrig, bara man "passar" in med sina två vildungar med ;)
    Trist med ridningen, men jätte bra att du hittat någon som kan rida till dej! Känns väl lite konstigt för dej som är van att rida i princip varje dag till att inte kunna rida alls :( Men promenader är ju me skönt!
    Förresten har du fixat allt med försäkringskassan, det tar sån tid och det är så mycket papper att skicka in så gör det i god tid ;)
    hahah läste på Jennies blogg!!!
    Kram på er!!

    SvaraRadera