2009-10-02

Hej Hej



Dagarna går för fort och vi har verkligen fullt upp är på andra sidan jordklotet.... Men det är vi glada för. Det har ju säkert hänt en hel del fast det inte är evigheter sen jag skrev. Men jag håller mig till gårdagen...

Igår förmiddag åkte vi till en jätte vacker park. Den ligger cirka 10 minuter här ifrån, men när man kommer dit hör man inte en enda bil och allt storstadliv bara försvinner. Det är helt magiskt.





Här finns en rolig lekplats till barnen, som förstås är mycket uppskattad! Sen passade vi även på att vandra upp till en utsiktsplats på berget Bugaksan. Det var en ganska lång väg upp över 1 km i brant uppförbacke. Albin skuttade på ganska bra nästan hela vägen Elton däremot fick vi bära vi lite mer. När vi väl var uppe var vi ganska trötta och svettiga allihopa, men det var det värt. Vilken utiskt! Vi var jätte högt upp och såg ut över stora delar av stan.



(Uppe på utisktplatsen, tyvärr blev bilderna mycket suddigare än vad utiskten var)


Vägen ner kändes såklart mycket lättare. Väl nere igen åt vi våra mackor och bullar vi hade med oss, och såklart drack massvis med vatten. Därefter lekte vi på lekplatsen, spelade fotboll och hade det mysigt!



På vägen hem tog vi det ganska lugnt på Insadongs härliga gator (Insadong området där vi bor) Här är det alltid full aktivitet. Här fanns personer som målade av människor, till sådana roliga bilder, så vi passade på att måla av Albin och Elton. Bilden på Albin och Elton blev ju förstås jätte häftig. Och vi gjorde nog mycket reklam för konstnären, för när Albin och Elton satt och blev avmålade samlades snabbt en hop men människor som såklart ville fota barnen.....

(Albin fick testa på att banka deg som sen användes till att göra kakor (tror vi))

(Albin och Elton blir avmålade)


(Folkmassan som samlades omkring barnen när dem blev avmålade)

(Superman Elton och superman Albin)

Dagen avslutade med mycket trevlig sällskap i form av Ulf, Kristina och deras 7 åriga son Viktor! Efter en god middag på en Italiensk resturang, gick vi vidare upp till deras jätte flotta lägenhet!!!! tolfte våningen med fönster ner till golvet och utsikt över Seouls gator !!!!!!! Efter att averkat några koppar kaffe och några flaskor vin, var det dags att bege sig hemmåt!

3 kommentarer:

  1. Linnea och Nellie4 oktober 2009 kl. 05:17

    Hej Albin och Elton. Vad fina ni är på er tavla, häftiga dräkter. Kram Linnea och Nellie

    SvaraRadera
  2. Ja visst blev vi häftiga, men Elton tyckte det var ganska svårt att sitta stilla så länge.....
    Kram Albin och Elton

    SvaraRadera
  3. HEJSAN!!!!!!
    ohhhhh vilka fina kort!!!!! jätte vackert, men som sagt bilder kan adrig visa hur det verlkligen ligger till...
    Sofia skulle du kunna mejla, ja har skrivit in i din dator, jennies mapp så tror ja word dokumentet heter MR ordlista.. vill du kolla? hittar du det kan du mejla det till jennie-lindqvist@hotmail.com hur e d annars?? Hur är det med barnen, trivs dem?, dum fråga det syns ju att de gör =)=) Ha d gytt Hälsa!!!!

    SvaraRadera