2009-10-21

Sängdags

Nu ligger jag i sängen, med en grabb på var sida om mig. Elton ligger och kollar på Emil och Albin ligger och kollar på Bamse. Tack och lov för bärbar dvd!

Idag har vi mest varit i lekrummet, sovit middag (jag och Elton), sen poolen. Nu ikväll har vi först käkat lite pannkakor sen har vi suttit och ritat och skrivit små sagor.

Fredrik ligger sjuk, feber tja influensan som alla andra också verkar ha.
På grund av rädsla av svininfluensan här kommer han inte ens in på jobbet pga värmekameror som tydligen känner av om man har förhöjd temp.... Fördelen är väl att han verkligen stannar hemma tills han är frisk! Synd bara att han ligger i ett hotellrum ganska många timmar från oss :( Men det tycker kanske inte han ;) han får ju verkligen vila ifred!! Men förhoppningsvis kommer han hem till helgen. Då är det väl bäst att han får ta det lite lugnt så han kan kurera sig ordentligt till nästa vecka...

2 kommentarer:

  1. Hejan!! Detta är en test...visar mormor hur de går till:)/S & M

    SvaraRadera
  2. Hej på er! Så mycket ni får uppleva varenda dag. Låter och ser jättehärligt ut. Skickar en hälsning till Fredde: Krya på dig! Titta på fotona på pojkarna så blir du fort frisk :-). Ha det gott alla. Kram från moster med familj.

    SvaraRadera