2009-10-16

Hej o Hå...

Jahapp då var man frisk som en nötkärna igen. Det är skönt.

Jag kände mej betydligt bättre redan i tosdags, så jag och barnen hoppa in i en taxi för att besöka Seoul Tower. Wow vilken utsikt. Dt kittlades lite under fötterna får man nog erkänna. Då har man varit både på Empire state building i New York och som sagt Seoul Tower... Häftigt.

Sen passade vi på att gå på Teddy bear museum som också låg där. Det var jätte mysigt, massa fina miljöer uppbyggda med teddy björnar i som symboliserade olika delar av staden. Barnen gillade det. När vi sedan kom ut från hela den här byggnaden kom det en massa vakter och puttade oss och alla andra människor åt sidan. Samtidigt säger dem Korean military. Gissa om man blev lite nervös då... Det pratades på koreanska i högtalarna, som man förstås inte förstod, ljudet var högt och det blev lite rörigt.... Var tvungen att ringa Fredde, inte för att jag vet vad han skulle göra men jag kunde ju inte fråga någon eftersom vi inte fick flytta oss från platsen där vi hade blivit undan förda till. Och just där vi stod stod ingen annan i närheten. Fredde visste såklart inte heller va det gällde. Men efter en stund fick vi börja gå igen, och alla människor fortsatte med det dem hade gjort innan vakterna kom som om inget hade hänt. Jag var tvungen att leta upp någon att för att fråga vad det var som hände. Tydligen är det så att varje månad den 15:e är det militär övning, typ som larmet i Hässleholm som tjuter den första måndagen varje månad klockan tre. Men man blev ju lite jädrans nervös om man säger så!!!

Hur som helst forsatte vi vår tripp med att kolla på en uppvisning av ett gäng killar som fäktades med svärd och knivar och massa sånt som Albin såklart tyckte var jätte häftigt. Elton var väl inte lika impad han blev nog lite mer rädd för dem, kan bero på att dem skrek en del samtidigt som dem gjorde det...

För att åka ner till fast mark igen hoppade man in i en linbana, bara det var ju häftigt....

Igår kväll var det filmvisning för barnen är på hotellet. Det bjöds på coca cola, pizza pommes och så klart inlagd gurka.... Det var jätte mysigt men vi fick tyvärr avsluta vår kväll lite innan eftersom Albin lyckades springa rakt in i en stol och slog sig ganska rejält under ögat. Trots en massa is och grejor har han fått en blåtira där ändå.

Idag är det lördag och vi har äntligen fått hem Fredde igen, men lyckan varar inte så länge, han åker ju på måndag igen och kommer väl till nästa helg. Sen verkar det som att det blir lite mer vanliga arbetsveckor på kontoret här hemma för honom. Det gillar vi!! :)

Just nu har vi det ganska rörigt omkring oss, här är packning överallt. Personalen har redan varit och tagit ett last, men det återstår endel. Så det är väl det som står på schemat idag. Kanske vi tar en tur med en båt på floden Hangang ikväll. Vi får se.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar