2009-09-17

Då var vi äntligen här på vårt hotell

Ja så var vi framme på vårt hotell. Här är allt jätte fint, förutom vår utsikt. Lite trist, vi ska se om vi kanske får byta rum. Utsikten är ju inte helt jädrans fel men om man hade bott lite högre upp hade den ju utan tvekan varit alldels toppen!!!

Personalen på vårt hotell är jätte artiga och trevliga och återigen känns det ganska konstigt att man inte ska hjälpa till med väskor och sånt. Dem reser sig upp och bockar varje gång vi kommer, känns även det lite konstigt, men man vänjer väl sig..... Vår housekeeper heter Katie och hjälper till med det mesta, städning barnpassningen, strykning, tvättning ja det verkar som hon tom kan fixa handling till oss ...... Men något får man väl göra själv...... Annars blir det tufft att komma hem igen!!!

Barnen verkar trivas super bra och Albin framför allt är glad som en speleman...
Idag har vi utforskat poolerna på hotellet bastun lekrummet och gymmet, kikade in lite i den väldigt flotta resturangen och även det väldigt flotta Cafet, här finns tydligen en golf green och ett bibliotek också....

(Albin och Elton njuter av lekrummet)


Vi tog en runda här ute idag, och jag säger bara vilken stad Seoul är!!!!

(Albin hoppar på stenar över Cheon Gye Chun)

(Albin och Elton på en stentrappa vid Cheon Gye Chun)

(Elton vilar lite vid City Hall med Seoul Tower i bakgrunden, här tog vi även en fika)

(Vid City Hall där det bjöds på lite klassisk live musik)


Träffade även på en kvinna i hissen här på hotellet som var från USA. Hon och hennes familj skulle bo här till jul och tyckte att det var kul att vi kom med våra pojkar eftersom dem var i samma ålder som hennes pojkar. Så vi bestämde att vi skulle ha en playdate en dag- kul!!!!

Det enda som känns att det kan bli ett problem är faktiskt maten, jag vet att utbudet är stort och man hittar i stort sett samma grejor som hemma, så ser ju inte allting exakt likadant ut och det har ju Albin lite problem med, men han vänjer sig väl.......

Nu har barnen somnat och även om klockan inte är så värst mycket är det nog dags för oss med, en natt på ett flygplan hur stort och fint planet må vara är som sagt ojämförbart med en natt i en säng, där man slipper sitta och sova, skriver mer sen tack och haj leverpastaj!!

(Från köket)

(Vårt sovrum)

2 kommentarer:

  1. Jennie o Kristoffer17 september 2009 kl. 10:07

    Hej hej!!! skönt att höra att ni är framme och att resan gick oförskämt bra =) kristoffer undrar om ni har hittat några billiga kor än?
    Vilket jädrans lyxliv ni kommer att leva.. va bra med barnpassning, kan hon ta dem när ni vill då?? då får du passa på att träna nu då Sofia. =) ohh va kul att ni har hittat lite amrekanare med, alltid trevligt. Här är allt som vanligt. jag längtar tills den 26 då ska jag till skopunkten det är väl det roligaste som händer här... ha det göttans kramar Nennie o Krocker

    SvaraRadera
  2. Skopunkten är alltid trevligt ,ta tre betala för två det är gött!!!!!!

    SvaraRadera