2009-09-17

Flygningen

Ja som sagt då var vi äntligen här. Allting har gått bra och barnen har nästan var oförskämt snälla under resan...


Först åkte vi som sagt från Kastrups flyplats. Dit tog vi oss med taxi och bara taxi resan var ju såkart spännande för barnen. I väntan på flyget till Frankfurt åt vi lite och kollade in alla flygplan, häftigt tyckte både Albin och Elton.


(På flyget på väg till Frankfurt)


När det var dags att gå ombord på flyget var Albin ganska pirrig i magen, det är ju barnens första flygresa. Albin satte sig först vi fönstret, men fegade lite sen och ville byta plats med Fredde som satt ytterst. Men det gick jätte bra för barnen och när det var dags att landa hade redan Albin och Fredrik bytt plats igen, Albin tuffade till sig lite under flygningen:) Väl framme i Frankfurt hade vi 2 timmar på oss till nästa flyg..... Men efter att vi yrat runt där lite och försökt förklarat och övertalat Elton att han faktiskt är en människa och inte en hund som kryper runt på alla fyra och skäller bland tusentals människor hann vi både ge barnen lite mat och hitta rätt gate..... Vi tänkte att det var bäst att ge barnen mat innan eftersom det kunde ju ta ett tag tills det blev mat på planet, man vet ju aldrig med förseningar och sånt.







(Albin och Elton kollar flygplan i Frankfurt)


Men några förseningar blev det inte. Albin satte sig denna gång närmast fönstret såklart.
Denna flygningen varade i cirka tio timmar. Men efter maten och någon film somnade båda barnen. Elton hade lite svårt att komma till ro och tyckte att han hade flygit färdigt nu så vi kunde köra hem så han kunde lägga sig :) haha...... hem ja det tar ju ett tag innan vi är hemma tänkte en annan, men det kändes inte som den diskussionen var nödvändig att ta upp då! Men även han somnade, klockan hann väl dock bli närmare 22.oo men.....





(Någonstans över Ryssland)


Sen vaknade hann till mitt i natten, jag tror att han vaknade av flygvärdinnan som ursäktade sig att hon var tvungen at tala i högtalaren mitt i natten, men där var en passagerare som var ganska sjuk och dem undrade om det fanns någon läkare med bland resenärerna. Det fanns det så hon hjälpte kvinnan att ge syrgas och sånt, det blev ganska mycket spring där ett tag. Jag tror att det gick bra med kvinnan till sist, för att lungnade ner sig. Hur som helst så vaknade ju Elton av detta och var ganska ledsen för han hade ont i benen. Fast både han och Albin hade verkliga kungaplatser jämfört med oss vuxna. (Dem kunde ju ligga rak långa med benen i våra knän) så är det ju trots allt inte jämfört bart med en vanlig säng.... Ben värken verkade gå över och inom tio minuter hade han somnat om igen. Albin sov tills det var dags att landa och Elton vaknade efter landningen när vi väckte honom för det var dags att gå av planet. Så flygresan som jag var ganska nervös över hur det skulle gå med barnen, gick som sagt oförskämt bra :)





(Alla väskor återfanns vid utlämningen)


Väl framme i Seoul stod vår chaufför med en skylt i handen Mr Fredrbrik Martinsson. Vi antog att det var Fredrik Martinsson han menade, så vi hängde på honom.






(Hjälpsam taxi chaufför som tyvärr inte kunde engelska)



Man är ju inte riktigt van vid det där med att någon bara tar ens grejor, men det känns ganska lyxigt när chauffören bara tar våra väskor och man bara går med honom till hans bil. Det tog cirka en timme i bilen sen var vi framme på vårt hotell........





(Framme vid hotellet)

(Väsk hjälp)

2 kommentarer:

  1. Halloj! Skönt att se att ni är framme och att resan gick bra! Kramizar Annika, Agnes & Daniel

    SvaraRadera
  2. Japp resan har gått utmärkt, vi är framme och njuter i stora drag!!!!!

    SvaraRadera