2009-09-20

En lugn dag

Vi har mest tagit det lugnt idag. Efter frukosten i morse gick vi upp och slappade på rummet. Albin spelade lite X-box och Elton lekte. Jag läste en bok och Fredde satt vid datron. Det var skönt.

Vi lunchtid åkte vi med hotellets limosine buss till en mat affär. Det är jätte smidigt, den kör varje dag till olika matställen typ Maxi, fast så klart större...... Sen kommer chauffören och hämtar oss igen efter ungefär en timme. Man bara skriver upp sig innan om man vill åka med. Där finns väl plats för en 8 personer ungefär. Men eftersom den kör varje dag verkar det inte som några större problem att hitta en tur. Den kör som sagt till olika ställen beroende på vilken veckodag det är. Idag är det som sagt var söndag och då gick turen till Lotte Market. Helt jädrans perfekt!!!!!

När vi kom hem ringde vi hem till Mejselvägen och kollade läget, försökte även visa lite från Seoul via skypen. Det gick sådär så nu är Fredrik och Albin och fotar lite som vi ska lägga upp, tror att ni ser bättre nu mamma och pappa!!!

Sen blev det gymet för Fredde (kryss i taket) och poolen för mig och barnen. Var uppe och kollade golf ranchen på taket - Häftigt 23 våningar upp, vilken utsikt!!!!!

Nu sover Elton och jag ska lägga mig och läsa min bok i lugn och ro innan Fredrik och Albin kommer igen!!!
Ha det fint

2 kommentarer:

  1. Jennie o Kristoffer20 september 2009 kl. 04:31

    tjena vi har kopplat in skype.. men hade ni mick eller det behövs köpas? kram j o k

    SvaraRadera
  2. Om ni har tagit vår web-kamera så är det inbyggd mic i den. Sök på Sofia Lindqvist, eller användar namnet är sofia.lindqvist83 så hittar ni oss =) Ses snart då.

    SvaraRadera