2009-09-28

Svenskor

Idag har jag träffat Kristina en jätte trevlig tjej i från Sverige. Hon har bott här i Korea i 2 år. Nu har hon och barnen åkt hem till Sverige. Men hennes man är kvar till jul här, så hon och deras äldsta son är och hälsar på honom.

Vi har aldrig träffats innan, men vi har haft mail kontakt med varandra innan vi reste hit. Så nu när hon var här passade vi på att träffas. Jätte trevligt! Albin och deras son blev bra vänner och hade det roligt tillsammans idag!
Vi var och fikade med andra svenska kvinnor på ett Starbucks cafe. Det är en svensk förening för svenska kvinnor, SWEA. Det var mycket trevligt och dagen avsutades med en lunch på en grekisk resturang. Mycket vitlök, och mycket ont i magen nu....... Men det var gott så det var värt det.... Framför allt var det trevligt att träffa andra svenskor!

Just nu ligger Elton och kollar Karlsson på taket, på norska och tycker att det är jätte roligt!! Albin leker med sina bilar och jag ska gå och vila i soffan lite.

4 kommentarer:

  1. Nu var det längesen jag var inne på bloggen o titta till er, men nu har vi uppdaterat oss=) Kristoffer blev speciellt glad för ett kort, delpiero så klart! Ni ser fortfasrnade ut o ha d bra!!! sköönt!!! jag sitter hemma o skriver tenta, faktiskt inte så tokigt. nåjja ha det nu så bra o ta hand om er !!! MÅnga kramar från Röingegatan

    SvaraRadera
  2. Japp den tröjan har använts flitigt!!! Ja jo vi har det forfarande bra!
    Lycka till med tentan!!
    Kramar från Seoul (vet ej vad vår gata heter)

    SvaraRadera
  3. #272 Nakwon-dong, Jongno-gu Seoul Korea 110 320

    Så var det sagt =)

    SvaraRadera
  4. jaha då kan jag säga det igen
    kramar från #272 Nakwon-dong, Jongno-gu Seoul Korea 110 320 ok lite längre än Röingegatan men ändå.....

    SvaraRadera